BROȘURI ÎN ROMÂNĂ

DRAGOSTEA DE MARE PREȚ
Adevăr profund. Simplu prezentat.

Pastorul, învățătorul și autorul Adrian Rogers a făcut cunoscută dragostea lui Isus Hristos oamenilor din lumea întreagă și a influențat nenumărate vieți prezentând adevărul biblic profund cu o așa simplitate încât un copil de 5 ani îl poate înțelege și totuși continuând să vorbească inimii unui adult de 50 de ani. Dragostea de Mare Preț (Love Worth Finding) a luat ființă în 1987 ca lucrarea de misiune prin radio și televiziune a Dr. Adrian Rogers și rămâne sursa exclusivă de transmitere a tuturor învățăturilor lui astăzi.

Conectându-i pe alții cu înțelepciunea lui biblică, simplu rostită și neschimbătoare, prin resurse precum cărți, materiale video și înregistrări audio, conținut digital și alte mijloace media, căutăm nu doar să le oferim speranța lui Isus celor care nu sunt creștini, ci și să-i încurajăm și să-i consolidăm în credință pe creștinii practicanți. Abilitatea unică a dr. Adrian Rogers de a aplica adevărul biblic situațiilor de zi cu zi nu este încă egalată de alți învățători moderni. Dragostea de Mare preț este dedicată în a-L glorifica pe Dumnezeu onorând acea moștenire și extinzîndu-i impactul.

Mulțumim că vă rugați pentru înțelepciune și purtarea de grijă a lui Dumnezeu pentru un viitor website în limba ROMÂNĂ al organizației Dragostea de Mare Preț. Între timp, ÎNTĂRIȚI-VĂ în credință și împărtășiți cu alții aceste BROȘURI ÎN LIMBA ROMÂNĂ disponibile pentru a fi descărcate în format PDF.

Mulțumim lui Mihail și Emanuelei Geabou,
ucenici ai lui Isus Hristos și traducători ai
broșurilor și conținutului în limba Română.

Ești interesat sa cunoști mai mult? Cauți răspunsuri?

#Broșuri_în_Română_de_Dr._Adrian_Rogers:

RK108: CÂNTECUL CĂSNICIEI | The Music Of Marriage | Dintre toate problemele maritale, 80% își au originea într-o comunicare săracă. Dacă ești căsătorit sau speri să te căsătorești, trebuie să fii conștient de faptul că fie vei comunica, fie căsnicia ta se va destrăma. Buna comunicare într-o căsnicie este incredibil de importantă! Pornind de la textul din Cântarea cântărilor, Adrian Rogers arată cum comunicarea ta în căsătorie poate fi bogată, personală, pozitivă și pasională.

RK121: ASIGURARE BINECUVÂNTATĂ: O MÂNTUIRE DE CARE POȚI FI SIGUR | Blessed Assurance: a Know-So Salvation | Multor creștini le lipsește siguranța mântuirii. Dar poți ști că ești mântuit fără umbră de îndoială. Cuvântul lui Dumnezeu spune așa!

RK141: DE CE CRUCEA? | Why The Cross?|
Crucea este în centrul creștinismului. Dar cum ai răspunde dacă cineva te-ar întreba: ”De ce crucea?” Prin Cuvântul lui Dumnezeu, dr. Rogers dezvăluie motivul pentru care Isus a murit pe cruce, astfel încât să îl poți împărtăși cu alții.

RK159: CUM SĂ CREȘTI COPII DUPĂ VOIA LUI DUMNEZEU | K159: HOW TO RAISE GODLY CHILDREN | Cu adevărat, copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Din păcate, ei nu vin cu un set de instrucțiuni. Sunt multe locuri unde putem căuta sfaturi pentru creșterea copiilor, dar nu există niciunul mai bun decât Cuvântul lui Dumnezeu. Isus este cel mai grozav constructor al familiei și Satan este cel mai mare distrugător de cămine. Avem nevoie să urmăm instrucțiunile lui Dumnezeu și să ne zidim căminele în felul Lui.